CONTENT MARKETING PRODUCER. MARKETING & ECOMMERCE DEPARTMENT.

This role description is not available in English since applicants must be fluent in Swedish.

Rollen innebär ett övergripande ansvar av innehållsproduktion för marknadsföringsinsatser på MnO International AB.
Som Content Marketing Producer ansvarar du för all grafisk produktion som utförs av marknadsavdelningen på MnO International AB, till förmån för samtliga varumärken kopplade till e-handeln. Utförandet av produktionen ska innebära ett säkerställande av material som kan nyttjas i olika kampanjer och kanaler. Ett ytterligare ansvar inom ramen för den här rollen är producera och publicera nyhetsbrevs-kommunikation, samt att stödja arbetet med att kurera innehållet i våra olika e-handelsbutiker.

I mångt och mycket är det alltså ditt ansvar att skapa, anpassa och publicera den kommunikation som riktas direkt mot slutkund – grafisk så väl som skriftlig.

Vi söker efter dig som tidigare doppat fötterna inom e-handel, eller som varit del av en mindre men agil marknadsavdelning med digitalt fokus, och som ansvarat för att producera allt från grafiskt material till säljande copy. Du räds inte att arbetsleda dig själv, eller för att komma med idéer som kan gynna din arbetsgrupp och arbetet ni genomför ihop. Är du en mångfasetterad producent med kärlek för e-handel? Då är det här rollen för dig!

 

Ansvarsområden i rollen:

 • Säkerställa att produktion och leverans av grafiskt material sker i utsatt tid med önskat resultat som följd.
 • Planera det dagliga arbetet och därigenom säkerställa att deadlines hålls men också att vi utvecklar vårt befintliga marknadsförings- och varumärkesarbete, att vi strävar mot ett långsiktigt och strukturerat arbete.
 • Arbeta tillsammans med övriga medlemmar i eCom/Marknadsavdelningen för att planera, skapa och publicera nyhetsbrev. Övergripande ansvar för vår nyhetsbrevs-kanal.
 • Arbeta nära eCommerce Manager och olika Brand Managers för att säkra leveranser av produktbilder för e-handeln från externa fotografer eller byråer. Du är ansvarig för dialogen med alla externa leverantörer av grafiskt material.
 • Ansvara för innehållsproduktion mot digitala kanaler, samt arbeta nära Digital Sales Specialist för att säkra material som krävs för digital annonsering.
 • Ansvara för publicering av grafiskt material, text och övrig media på vår WordPress-plattform.
 • Vid behov, engagera sig i arbetet med att uppdatera och utveckla MnO Internationals grafiska uttryck, både på mno.se och genom övrigt material som bolaget använder i kommunikation utåt.
 • Allt övrigt arbete som ingår under marknadsavdelningen kan falla under ramen för vad denna roll/tjänst behöver arbeta med för att på så sätt säkerställa att vi håller deadlines med ett önskat resultat.

 

Krav för den här rollen

 • Väl dokumenterad kunskap och kompetens inom Adobe Creative Suite.
 • God förståelse för grafisk produktion till förmån för digitala kanaler.
 • Tidigare erfarenhet utav att arbeta med publiceringsverktyg för nyhetsbrev (MailChimp, Apsis etc)
 • Tidigare erfarenhet av digital publicering och arbete i CMS-verktyg (WordPress eller liknande).
 • Mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

 

Extra meriterande om du är/har

 • God förståelse för övriga nordiska språk.
 • Tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbeta med e-handel.
 • Ett genuint intresse för sport och outdoor-mode.
 • Tidigare erfarenhet eller god förståelse för digital annonsering

 

Erfarenhetsnivå

 • Medel till väl erfaren: Vi ser gärna att du hunnit arbeta minst några år med den typen av arbete som berörs i rollbeskrivningen.

 

Vi tar emot ansökan via epost: jobb@mno.se
Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Märk din ansökan med ”CMP-2021” i ämnesraden.
Bifoga ditt cv, personligt brev och länk till portfolio i din ansökan (PDF går också bra).
Startdatum: 1 aug eller enligt ö.k.

 

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig? 
MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode. Bolaget har funnits sen 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm, med filialer i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Försäljningen är idag till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation och ett starkt engagemang. Vi är ca 50 personer med kontor och showrooms i Hammarby Sjöstad. För mer information se www.mno.se 

Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö där det finns goda chanser att både utvecklas inom ditt arbetsområde och vara med och utveckla företaget i stort som befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Hos oss värdesätter vi att det är högt i tak och främjar därför nya tankar och idéer.