FIELD SALES REPRESENTATIVE – UNDER ARMOUR – MNO INTERNATIONAL AB 

Under Armour är ett av världens ledande och mest snabbväxande sportvarumärken. Vill du vara en del av att bygga upp Under Armour i Norden? MnO söker en Field Sales som är ansvarig för vår försäljning av Under Armour till fristående och kedjeanslutna butiker. 

Du är driven av försäljning och av att bygga relationer. Vi ser gärna att du är i början av din karriär inom försäljning och vill utvecklas inom en säljdriven organisation. Du drivs i grunden av att träffa människor och bygga långsiktiga relationer. Du är en lagspelare som ändå leds av ett personligt driv att uppnå högt uppsatta mål!

Du är noggrann och drivs av ordning och reda gällande siffror. Du är social och hanterar nya relationer på ett bra sätt samt underhåller befintliga. Du gillar att resa och träffa kund, men kan även kommunicera väl digitalt och via länk.

Vi söker medarbetare som är hungriga och vill utvecklas! Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande eller motsvarande tjänst, men söker framför allt en driven person som vill utvecklas och visa framfötterna. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk organisation och ett av branschens snabbast växande och mest spännande varumärken! 

Du rapporterar till Country Manager Sweden och i samma team som dig ingår ytterligare en Field Sales Representative, två Customer Support ett Backoffice team samt en marknadsavdelning på ytterligare tre kollegor. Du kommer i din roll ha stort stöd och ständigt bollplank i dina kollegor och närmsta chef.   

 Arbetsuppgifter 

 • Ta fullt ansvar över samtliga konton du ansvarar för, från kundbesök, utbildning i butik, införsäljning till genomförsäljning och uppföljning
 • Löpande hitta nya försäljningsmöjligheter 
 • Maximera försäljning och arbeta med att förstärka genomförsäljning 
 • Skapa produktiva, professionella relationer med nyckelpersoner hos dina kunder 


Kvalifikationer

Vi söker dig som: 

 • Har en dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna inom sportbranschen 
 • Drivs i grunden av relationsbyggande och försäljningsmål 
 • Har en vilja att ständigt lära och utvecklas, du är lösningsorienterad och kreativ. 
 • Är serviceinriktad och ordningsam 
 • Har en passion för Under Armours varumärke och produkter 
 • Har ett starkt målfokus och gillar att arbeta mot resultat 
 • Besitter en strategisk förmåga, såväl på kort som lång sikt 
 • Du behärskar svenska och engelska flytande 
 • Har mycket goda kunskaper inom MS Office och är en expert på att bygga PowerPoint presentationer  
 • B-körkort är ett krav
   

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?  

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode. Bolaget har funnits sen 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm, med filialer i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Försäljningen är idag till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation och ett starkt engagemang. Vi är ca 50 personer med kontor och showrooms i Hammarby Sjöstad. För mer information se www.mno.se 

Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö där det finns goda chanser att både utvecklas inom ditt arbetsområde och vara med och utveckla företaget i stort som befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Hos oss värdesätter vi att det är högt i tak och främjar därför nya tankar och idéer.  

Låter detta som en roll och ett företag du skulle trivas på? Vi hoppas på det och är även nyfikna på vad du skulle vilja bidra med till oss!  

Vi tar emot ansökan via epost: jobb@mno.se

Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Märk din ansökan med ”UAFS-2021-05” i ämnesraden.  

 

Om du har frågor eller är intresserad av rollen så går det bra att kontakta:
Jens Lindfors
Jens.Lindfors@mno.se 

Start: Så snart som möjligt
Placeringsort: Stockholm
Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning