top of page
184191737_4307726585924894_6821218264884699029_n.jpg__nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=e3f864&_n
MNO-2XU-MONOLIT.jpg

Sales Representative 2XU & Monolit

2XU (Two Times You) är ett sportvarumärke som är världsledande på kompression. 2XU grundades i Australien 2005 och säljs hos de flesta ledande sportkedjor i världen.

 

Monolit Sports är ett svensk varumärke som tillverkar och säljer världens lättaste fotbollsbenskydd (27g styck). Produkterna är utvecklade tillsammans med ett antal fotbollsspelare på elitnivå. 

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare på 2XU & Monolit kommer du att ansvara för att aktivt serva och fördjupa samarbeten med våra befintliga kunder, samt hitta möjligheter och skapa starka relationer med nya potentiella kunder.

Du förväntas vara flexibel och styra hela försäljningsprocessen, dvs. planering, bokning av möten med kund och ansvar för 2XU och Monolit förorder-införsäljningar, 2-4 per år, samt löpande försäljning från vårt lager. Du kommer att följa upp försäljningen med dina kunder för att maximera resultat, samt bygga vidare på ett långsiktigt samarbete.

Eftersom du har ett tydligt resultatansvar, krävs det att du som person gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Planering och upprättande av försäljningsbudget, samt löpande uppföljningar, analyser och rapportering av resultat kommer att vara en viktig del av arbetet.

Tjänsten utgår från huvudkontoret i Stockholm, men resor förekommer. Införsäljningarna sker både ute hos kund men även från vårt showroom.

Som säljare för 2XU och Monolit kommer du att vara en betydelsefull person i teamet och en ambassadör för varumärkena mot alla våra kunder och samarbetspartners.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER


• Du brinner för försäljning och är målinriktad
• Du har lätt att skapa och vårda relationer
• Du tar egna initiativ
• Du trivs i en miljö med högt tempo och mycket eget ansvar
• Du är driven, social och positiv som person

 

KVALIFIKATIONER


• Du har relevant arbetslivserfarenhet, försäljning mot eller i butik.
• Du kan tala och skriva engelska obehindrat
• Det är meriterande om du har ett kontaktnät i sportbranchen
• B-körkort är ett krav

Skicka ditt CV och ett personligt brev där du motiverar varför just du är rätt person för oss. För eventuella frågor kring tjänsten, kontakta rekryterande chef –per.vagebrant@mno.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

bottom of page